top of page

ÖĞRENCİLER İÇİN BOSTON ZİYARETİ

Güncelleme tarihi: 19 May 2018


Boston, Kuzey Amerika’nın en eski ve en tarihi illerinden biridir. Boston “Özgürlüğün Beşiği” olarak da bilinir ve tüm dünyada tarihi ve dünya mirası ile tanınır. Boston’u ziyaret eden öğrenciler, çok Avrupai bir atmosfer, hayran bırakacak bir kültür, olağanüstü bir çeşitlilik, sanat ve tarih ile karşılaşacaklar. Modern şehir hayatı ile gururla korunmuş tarihi şaşırtıcı şekilde harmanlamış şehir, birbirinden farklı ilgi alanlarına sahip olan ziyaretçilerin her birine özel anlar yaşatmaktadır.

Tabii ki hiçbir Boston turu özgürlük yolu olan “Freedom Trail” ziyareti olmadan, tamamlanmış sayılmaz. 18. yüzyıl kıyafetleri ile kuşanmış tarihçileri iki milden uzun bir yol boyunca, Boston’un çok güzel korunmuş tarihi semtini görebileceksiniz. Öğrenciler, Amerikan tarihinin en önemli 16 binasını ziyaret ederler, bunların arasında müzeler, kiliseler, toplantı binaları ve mezarlıklar yer alıyor ve her biri orijinal bir tarih hazinesidir. Amerikan devrimini tarihini keşfedin, bu devrim Boston’da başlamıştır ve bu şehirde attığınız her adım tarih kokar.



Boston Ziyareti ile ilgili Kısa Bilgiler:

Boston’un artık simgesi haline gelmiş ve “Duck Tour” olarak adlandırılan hem denizde hem karada gidebilen araçlarla şehir turuna çıkıyoruz. Dünyaca ünlü Harvard ve Massachusetts Institute of Technology Üniversitelerinin kampüslerini ziyaret ediyoruz. Sanat, tarih ve teknoloji müzelerine gidiyor ve ulusal park gezilerini de programımıza ekliyoruz.

bottom of page